Pitali smo Zagrepčane koga bi ubacili na Dalićev popis za Euro. Evo odgovora

Screenshot: Youtube

PITALI SMO prolaznike u Zagrebu jesu li zadovoljni Dalićevim popisom igrača koje će voditi na Europsko prvenstvo u Njemačku, što misle koliko daleko može ova hrvatska reprezentacija dogurati na Euru, koga bi ubacili odnosno izbacili s popisa te tko eventualno nedostaje na Zlatkovom popisu. Bilo je zanimljivih odgovora.

"Zadovoljan sam. Mislim da imamo kvalitetne igrače tako da mislim da će to biti ok. Mislim da imaju jako dobru i napadačku igru i obrambenu. Gvardiol i Budimir koji sada ima sada jako dobru ligu u Španjolskoj", "Kao i uvijek, standardno. Prvi smo ili drugi", "Nema koga više ubaciti. To je takav kadar, nemamo apsolutno nikakve druge igrače. To je to što imamo", "Nisam previše zadovoljan. Možda bi nešto trebalo mijenjati, ali to sada nije previše važno", rekli su nam neki.

"Osobno ne, osim Oršića, ne", "Vidjeli smo prošlih godina dokud može hrvatska reprezentacija dogurati. Pa do kraja, normalno", "Sada ima igrača koji su u dosta dobroj formi. Malo me možda Brozović brine. Jedan je od ključnih igrača koji je nezamjenjiv. Mislim da su naši dečki gladni uspjeha na Europskom prvenstvu", "Trebamo imati igru, motivaciju i naš narod da bude tu uz nas sve, tako da ćemo daleko dogurati. Polufinale definitivno", dodali su drugi.

"Lijep popis. Zadovoljna sam", odgovorila je jedna žena.

"Livaju ni pod koju cijenu vratiti u reprezentaciju"

Građane smo također pitali bi li vratili Marka Livaju u reprezentaciju.

"Ne bi vratio Marka Livaju u reprezentaciju. Sam je otišao, doviđenja i zbogom. Ni ponašanjem se nije baš pokazao. U Hajduku se isto tako ponašao. Radije ne bi igrao nego bi", "Livaju ne. Ni pod koju cijenu. Svojim ponašanjem to nije zaslužio", "Zato treba zalaganje i volja, a sada čisto da ga vratimo... Ne znam, to najbolje oni znaju, to Dalić zna najbolje. Na njemu je", rekli su nam. 

"Petković je najbolji hrvatski napadač kad mu se da igrati"

Zanimalo nas je što neki ljudi misle - je li Bruno Petković najbolji hrvatski napadač?

"Nisam siguran, mada sam dinamovac od glave do pete, nisam siguran", "Kad mu se da igrat, daleko da je", "Uz Budimira da", "Budimir i Petković da", mišljenja su neki. 

"Bolje pretpoziv Brekalu nego Livaji"

Prolaznici su nam odgovorili na pitanje - je li Brekalo iz Hajduka zaslužio barem pretpoziv Dalića?

"Pa može hajde. Bolje Brekalo nego Livaja. Livaja ne", "Možda iz fore pretpoziv, ali kvalitetom trenutno ne. Čak ni Oršić nije zaslužio, kao što nije ni dobio", "Mislim da izbornik bira napadače s ogromnim iskustvom koji će u datom trenutku odlučiti utakmicu. Mislim da se Brekalo još treba dokazati, da ide u neki europski klub, da bi dobio vizu za repku", zaključili su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.