Petković: Utakmica s Hajdukom bila je čudna. Rijetko su nas mogli oštetiti

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

BAYERN i Dinamo igraju u utorak od 21 sat na Allianz Areni u Münchenu prvu utakmicu ovosezonskog izdanja Lige prvaka, koja se igra u novom formatu s 36 momčadi. Bayern je izraziti favorit na svojem stadionu. Uz trenera Dinama Sergeja Jakirovića, utakmicu je najavio i kapetan Bruno Petković.

"Nismo zadovoljni samo time što smo došli u Ligu prvaka. Bayern je jedna od najboljih ekipa na svijetu. Ušli su odlično u sezonu. No imamo i mi svoje kvalitete. Moramo igrati na svoje karte. Pokušati izvući bod ili bodove. Sutra bih radije da momčad osvoji bar bod, nego da ja asistiram ili zabijem.

Bitan mi je dobar rezultat jer sam momčadski igrač. Ako se poklopi, bilo bi mi drago. Volio bih zabiti sto golova ako je moguće. Ali momčad je najvažnija i pozitivan rezultat", rekao je Petković.

Čudna utakmica s Hajdukom

"Ne bih se složio s trenerom da je bilo dobro što smo izgubili od Hajduka. Bila je to čudna utakmica. U rijetkim sam trenucima dobio dojam da bi nas Hajduk mogao oštetiti. Bez obzira na to što nismo nešto posebno napravili prema naprijed.

Imali smo previše ofenzivaca koji nisu bili raspoloženi. Svejedno, u takvoj utakmici ne smiješ izgubiti. Ne treba nam posebna motivacija za Bayern. Ostavljamo Hajduk iza sebe i imamo još puno kola u prvenstvu da izravnamo račune", dodao je napadač Dinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.