Pep o neočekivanoj prodaji Cityjeve senzacije: Rekao mi je da ne želi ovdje igrati

Foto: Profimedia

COLE PALMER (21) je dijete Manchester Cityja koje je za 47 milijuna eura prešlo u Chelsea ovoga ljeta. Palmer je zabijao za City u oba Superkupa ove sezone i Pep Guardiola htio mu je dati veliku minutažu nakon odlaska Riyada Mahreza. Ipak, Palmer je inzistirao na odlasku u Chelsea. Za taj klub u deset nastupa ima tri gola i četiri asistencije, a danas će biti jedna od najvećih opasnosti za City u njihovoj međusobnoj utakmici koja se igra od 17:30 u Londonu u 12. kolu Premier lige.

Pep ga je htio zadržati

Uoči utakmice Guardiola je govorio o Palmeru te otkrio kako je došlo do rastanka: "Nakon godinu ili dvije, rekao mi je da ne želi igrati u Cityju. Rekao sam mu da Mahrez odlazi i da će dobiti priliku, ali on mi je rekao da želi otići. Rekao sam mu: 'Ok, odlazi'", ispričao je Guardiola pa zaključio:

"Dobro je to za njega. Dobar je dečko, stvarno. Želim mu sve najbolje." Palmer je za City odigrao 41 utakmicu. Zabio je šest golova te dvaput asistirao. Na početku sezone ovaj ofenzivac zabijao je za City protiv Arsenala i Seville, a onda je iznenadio odlaskom iz kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.