Krasnodar - Dinamo

Panika u redovima Dinamovog suparnika. Švedski reprezentativac: Igra nam je sra*e

Foto: Guliver Image

DINAMO u četvrtak igra prvu utakmicu šesnaestine finala Europa lige protiv Krasnodara. Utakmica počinje u 18:55, a ruski klub se nalazi u velikim problemima s ozljedama i formom.

Krasnodaru će utakmica s Dinamom biti prvi službeni susret u dva mjeseca. U prvenstvu trenutno drži sedmo mjesto, ali pokazao je zabrinjavajuću formu u pripremnim utakmicama. U posljednjoj je poražen s visokih 4:0 od moskovskog Lokomotiva. Ruski mediji prenose priču da je na poluvremenu utakmice posebno frustriran bio švedski napadač Marcus Berg. "Igra nam je totalno sranje. Uopće ne igramo kao momčad", navodno je rekao.

Komsomolskaja Pravda, ruske novine, pišu da postoji razlog za paniku. "Službene utakmice su jedno, a pripremne drugo. Ipak, ovo je svakako zvono za uzbunu. Sezona se nastavlja za samo nekoliko dana, nije početak priprema. Neki kažu da je Krasnodar umoran od priprema, ali sva četiri gola primio je u prvom dijelu. U napadu nije toliko loš, ali igra u obrani je prava katastrofa."

Rusi također pišu da bi trener Krasnodara Murad Musajev mogao imati velikih problema u sastavljanju obrambenog dijela momčadi. Prvi vratar Matvej Safonov bi trebao biti spreman, ali je i dalje pod znakom upitnika. Gotovo sigurno neće igrati prvi izbor na lijevom beku Cristian Ramirez, a brazilski stoper Kaio tek se oporavio od ozljede i nije u dobroj formi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.