Ovo je najskupljih 11 svih vremena: Sastav od 1,159 milijardi eura

Foto: EPA-EFE/Index

JEDANAEST najskupljih nogometaša današnjice kad bi igrali u istoj momčadi koštali bi 1,159 milijardi eura i u njoj ne bi bilo Lionela Messija jer je on u Barcelonu stigao besplatno kao dječak.

Marca je ovu momčad poslagala u formaciju 3-4-3.

Na golu je kontroverzni Španjolac Kepa Arrizabalaga kojeg je Chelsea platio Bilbau 80 milijuna eura.

Virgila Van Dijka Liverpool je platio Southamptonu 85 milijuna eura, Lucasa Hernandeza Bayern Atleticu pet milijuna manje, a Aymeric Laporte je iz Bilbaa prešao u Manchester City za 65 milijuna eura. To bi bio obrambeni trio.

Coutinho je za 120 milijuna eura iz Liverpoola prešao u Barcelonu, a društvo u veznom redu čine mu Paul Pogba koji je iz Juventusa u Manchester United otišao za 105 milijuna eura.

Ajaxov "Modrić" Frenkie De Jong tek treba u Barcelonu za 75 milijuna eura, a Realov James Rodriguez na posudbi u Bayernu košta jednako kao i Nizozemac.

U napadu su Cristiano Ronaldo koji je iz Reala otišao u Juventus za 117 milijuna eura, Kylian Mbappé kojeg je PSG platio Monacu 135 milijuna eura te najskuplji igrač svih vremena, Neymar. Njega je PSG Barceloni platio 222 milijuna eura.

Na klupi bi bili Ousmane Dembele (105 mil. €), Gareth Bale (101 mil. €) Gonzalo Higuain (90 mil. €), Angel di Maria (75 mil. €), Benjamin Mendy (58 mil. €) i golman Alisson (62,5 mil. €).

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.