hnl

Osijek doveo i trećeg novog igrača. Iz Vojvodine je stigao Splićanin

Foto: NK Osijek

NAKON Šime Gržana i Amera Hiroša, Osijek je doveo i trećeg novog igrača za sljedeću sezonu.

Novi član Gradskog vrta je Splićanin Slavko Bralić koji stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Vojvodinom. 

Bralić je od 2013. do 2015. odigrao 47 utakmica za Osijek, a nakon toga je otišao u Široki Brijeg, Neftči, Larisu i Vojvodinu.

"Sretan sam i zadovoljan što sam nakon šest godina ponovo u Gradskom vrtu, u Osijeku sam proveo lijepe trenutke i stekao mnoge prijatelje. Lijepe uspomene me vežu i uz NK Osijek, taj klub nije bio to što je danas i jako sam sretan što je prebrodio teške trenutke kroz koje je prolazio i što je postao klub koji se bori za naslov prvaka Hrvatske. Pratio sam što se događa, bilo mi je jako drago što je sve bolji i sve konkurentniji u HNL-u i mogu samo biti ispunjen ponosom što sam dio takvog Osijeka", rekao je Bralić po dolasku u Osijek.

Ugovor je potpisao do 2024. godine, a s Osijekom će u novoj sezoni probati ponovno zaprijetiti Dinamu te se okušati u Europi.

"Bio sam mu trener u svom prvom mandatu. Radujem se njegovom povratku, znam da je imao dosta ponuda iz klubova iz cijele Europe, a ja čvrsto vjerujem da će i za klub i za njega biti dobra odluka što je došao u Gradski vrt. Tražili smo dugo igrača koji će ojačati našu zadnju liniju, a uvjereni smo da će svojim igračkim kvalitetama, ali i svojim karakterom, donijeti ono što tražimo. Želim mu puno sreće u ovom njegovom povratku u Gradski vrt", rekao je pomoćnik sportskog direktora Ivica Kulešević.

Bralić će u Osijeku nositi broj 28.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.