dani olmo

Olmo zaludio Twitter: "Vidi li Barcelona koga je pustila u Hrvatsku?!"

Foto: EPA

DINAMOV najbolji igrač donio je Španjolskoj europski naslov u konkurenciji mladih reprezentacija. Dani Olmo (21) je u četiri utakmice, koliko je igrao kao desno krilo Furije na U-21 Euru, jedan gol namjestio, a čak tri postigao.

Svi njegovi zgodici bili su odlučujući, od onog protiv Belgije u skupini za pobjedu 2:1, preko poentiranja u polufinalu kojim se njegova reprezentacija odlijepila za pobjedu nad Francuskom 4:1, pa do gola za trijumf 2:1 nad Njemačkom u finalu.

Ljubitelji nogometa, posebno oni španjolski i navijači Barcelone, na društvenim mrežama ne mogu se dovoljno nadiviti katalonskom asu koji nosi mladu Španjolsku do europskog naslova, ali ni načuditi Barceloni što ga je prije pet godina pustila u zagrebački Dinamo.

Jedan navijač Barcelone je Olmov matični klub i njegove ključne ljude, predsjednika Josepa Mariju Bartomeua i sportskog direktora Erica Abidala, izravno prozvao tagiranjem i zahtjevom "Vratite ga kući", tako da ne mogu reći da nisu vidjeli poruku.

"Zašto je takav igrač izgubljen u HNL-u? Treba već ovog ljeta doći u La Ligu!" zahtjeva drugi Olmov štovatelj:

Još jedan barcelonista traži od kluba da hitno ispravi grešku "Što Barcelona čeka da otkupi Olma? Da ode u Borussiju i da ga onda dovede za 100 milijuna eura?"

Nova poruka u istom stilu: "Što čeka Barca, zašto ne vraća ovog dečka iz Masije?"

"Kakav čudesan nogometaš je Dani Olmo i kako sjajno prvenstvo igra"

"Dani Olmo je jedan od ključnih ljudi spektakularne generacije španjolskog nogometa koju moramo iskoristiti"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.