Oleksandrija bolja od Vorskle u ligaškom ogledu hrvatskih europskih suparnika

Foto: Hina

U DVOBOJU 2. kola ukrajinskog nogometnog prvenstva susrela su se dva kluba koja u 3. pretkolu Europske lige igraju protiv hrvatskih predstavnika, a suparnik Hajduka Oleksandrija je na svom terenu sa 3:2 (3:1) svladala Vorsklu iz Poltave, suparnika Lokomotive. 

Oleksandrija je povela sa 2-0 golovima Starenkija (14) i Zaporožana (16-ag), Kolomoets (25) je smanjio na 2:1 da bi Gricuk (37) prije odlaska na odmor vratio prednost Oleksandrije na dva razlike. Na konačnih 3:2 smanjio je Hljobas (57).

Nakon dva odigrana kola oba kluba imaju po tri osvojena boda.

Vorskla i Lokomotiva će svoj uzvratni susret odigrati u četvrtak od 19 sati u Poltavi, a prvi dvoboj u Zagrebu je završio 0:0, dok će Hajduk i Oleksandrija svoj drugi dvoboj odigrati također u četvrtak na Poljudu od 20.30 sati, a Hajduk ima veliku 3:0 prednost iz prve utakmice igrane u Ukrajini.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je svih 90 minuta u 2:0 (1:0) pobjedi prvaka Dinama iz Kijeva na gostovanju kod Karpata u Lavovu. Dinamo je uz Šahtar jedini klub s maksimalnih šest bodova, dok Karpati imaju tri boda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.