Oglasio se zaraženi realovac zbog kojeg je Španjolska danas ukinula sport

Foto: Epa

NAKON što je danas objavljeno da je košarkaš Reala Trey Thompkins pozitivan na koronavirus, u Španjolskoj su prekinuta sva sportska natjecanja.

Odmah nakon što je potvrđena vijest, u Madridu je održan sastanak organizatora nogometnog prvenstva La Lige, Španjolskog nogometnog saveza i sindikata nogometaša te je donesena odluka o otkazivanju prve i druge lige na dva tjedna. La Liga je u utorak odlučila da će se utakmice igrati bez publike, no nakon što je sindikat igrača zatražio otkazivanje kako se igrači ne bi zarazili na putovanjima i u hotelima, natjecanje je zaustavljeno.

Također, košarkaško prvenstvo Španjolske prekinuto je na dva tjedna.

Real najprije nije želio objaviti o kojem se igraču radi, no vrlo brzo španjolski mediji došli su do informacije da je riječ o Amerikancu.

Thompkins se napokon oglasio i poslao je poruku. Tvrdi da se osjeća dobro i svima se zahvalio na podršci.

"Hvala svima koji su se brinuli za mene i provjeravali kako sam. Osjećam se odlično i čekam da virus prođe. Podrška mi zaista puno znači'', napisao je Amerikanac.

Njegovi suigrači Sergio Llull i Facundo Campazzo danas su preko svojih profila na društvenim mrežama objavili kako će biti u samoizolaciji kako bi zaštitili i sebe i druge.

S 2277 zabilježenih slučajeva koronavirusa Španjolska je nakon Italije zemlja s najviše oboljelih u Europi. Od tog broja polovina se nalazi u Madridu i okolici. U glavnom gradu i okolici je umrla 31 osoba od ukupno 55 u Španjolskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.