Odlazi cijela uprava Hajduka? "Vrijeme je za nove ljude"

Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr

HAJDUK je pred velikim remontom nakon ispadanja iz Europe i šokantnog domaćeg poraza od Gorice (0:2).

Trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović ponudili su ostavke, a pred odlaskom je i cijela uprava nakon mučnih scena na Poljudu gdje su navijači bakljama gađali igrače nakon poraza i prijetili im batinama.

"Dilemu oko odgovornosti nemam, svi u NO trebamo preuzeti odgovornost i svoja mjesta prepustiti novim ljudima", rekao je za Dalmatinski portal Denis Kosor, član Nadzornog odbora Hajduka.

"Već dugo vremena NO ne djeluje kao tim, nemamo zajednička stajališta, a kao tijelo izbjegavamo preispitati pogreške i evidentan je izostanak samokritike. Vrijeme je za nove ljude u NO, a uvjeren sam da će kvalitetnih kandidata biti, a postojeći NO može tehnički odraditi kratko prijelazno razdoblje."

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka je Slaven Marasović i on je zasad bez komentara na posljednje događaje oko kluba. U Nadzornom odboru su još Nikica Krnić, Marko Erceg, Denis Kosor, Antonio Kuzmanić, Anthony Marinov i Ante Šalinović. Izbori za Nadzorni odbor održani su 2. srpnja 2015. godine, a na izborima je glasalo 3198 navijača.

Sinoć se nakon utakmice s istočne tribine Poljuda zaorilo "uprava odlazi", a sa zapadne su pojedini navijači poručili čelnicima kluba kako bi oni trebali sići na teren i bježati od baklji sa sjevera umjesto igrača. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.