ODLAZAK LEGENDI Omeyer i Narcisse propuštaju Euro u Hrvatskoj

Foto: Guliver Image/Getty Images

FRANCUSKA rukometna reprezentacija ostaje bez dvije legende svjetskog rukometa. Naime, francuski mediji javljaju da se iz reprezentacije povlače Thierry Omeyer i Daniel Narcisse. 
 
Ovaj dvojac sutra bi trebao održati konferenciju za novinare i objaviti svoju odluku, a francuski mediji saznaju kako su svojim prijateljima rekli da je odlazak iz reprezentacije neminovan. Omeyer se povlači sa 40, a Narcisse s 37 godina.
 
Njihov odlazak znači da će Francuska, koja je prije manje od dva mjeseca osvojila svjetski naslov, na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj 2018. godine biti značajno oslabljena. 
 

 

 
Omeyer je za reprezentaciju debitirao 1999. godine, a godinu dana kasnije pridružio mu se Narcisse. Zajedno su osvojili četiri svjetska prvenstva (2001., 2009., 2015. i 2017.), tri europska (2006., 2010., 2014.) te dvije zlatne olimpijske medalje (2008. i 2012.). 
 
Hrvatski rukometaši proteklih godina jako dobro su upoznali Omeyera, jednog od najvećih vratara u povijesti, te slavnog lijevog vanjskog Narcissea koji je za Francusku u 309 utakmica zabio skoro tisuću pogodaka.
 
Od reprezentacije bi se trebali oprostiti u svibnju u kvalifikacijskoj utakmici protiv Norveške. Zasad nema informacija o njihovim klupskim planovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.