hrvatska na sp-u

On je dobri duh reprezentacije. "Zastava za Petrinju ide s nama na svaku utakmicu"

Foto: Facebook

HRVATSKA rukometna reprezentacija večeras od 18 sati u Borg El Arabu protiv Japana igra susret 1. kola skupine C Svjetskog prvenstva.

Červarova momčad je veliki favorit uoči ove utakmice koju dočekuje u odličnom raspoloženju unatoč teškim uvjetima u Egiptu. Za dobru atmosferu je, između ostalih, zaslužan i fizioterapeut reprezentacije Damir Kajba koji je ujedno i najaktivniji član hrvatske delegacije na društvenim mrežama.

Duhoviti Kajba redovito svojim videima i objavama izvještava navijače o tome kako se reprezentacija priprema za borbu za medalju u Egiptu u koju svi vjeruju. Kajba je na Facebooku dokumentirao čitave pripreme reprezentacije, kao i pakiranje i dolazak u ovu afričku zemlju.

Tako je prije nekoliko dana objavio video o tome kako se pripremaju i tiskaju dresovi u kojima će Duvnjak, Cindrić i ostali igrati na SP-u, kao i simpatičnu snimku na kojoj se vidi kako sa svojim suradnicima lijepi hrvatski grb i ostale naljepnice na prtljagu reprezentacije.

Zastava ide s igračima

Ipak, najviše lajkova i simpatija dobio je objavom velike hrvatske zastave s natpisom "Petrinja" koja visi s hotela u kojem reprezentacija boravi.

Hrvatska❤❤❤ croatiahandballteam❤

Posted by Damir Kajba on Wednesday, 13 January 2021

"Ona ide s nama na svaku utakmicu. To je želja svih dečkiju i to nije lažna patetika. Ja ove dečke jako dobro poznam i vidim da svim srcem suosjećaju za sve ono što se dogodilo na Banovini i siguran sam da im je to još jedan motiv da budu jaki i hrabri kao što su i ti ljudi", rekao nam je Kajba i osvrnuo se na večerašnju utakmicu:

"Otvaranje turnira je uvijek najteže. Međutim, hrvatska reprezentacija je navikla da sve utakmice igra pod određenim pritiskom. Ako budemo na sto posto, kao i uvijek, onda će sve biti dobro."

Kajba je oduševio lani kad je svoju srebrnu medalju s EP-a u Austriji i Švedskoj poklonio Miljenku Raku, čovjeku zaduženom za fizičku pripremu igrača. Kako Rak, legendarni hrvatski kondicijski trener, nije dobio medalju, Kajba mu je poklonio svoju.

PA TI PRIĐI🤣🤣🤣 croatiahandballteam❤❤❤

Posted by Damir Kajba on Tuesday, 12 January 2021

Ove godine je objavljivao snimke neobičnih uvjeta na SP-u pa smo tako mogli vidjeti do zuba naoružane egipatske specijalce kako prate autobus s hrvatskim rukometašima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.