Objavljen video koji pokazuje što bi Dinamu donio bek od četiri milijuna eura

Foto: Profimedia

ZAGREBAČKI Dinamo navodno je zainteresiran za Jusufa Gazibegovića (23), desnog beka austrijskog Sturma. Riječ je o reprezentativcu Bosne i Hercegovine i standardnom igraču svoga kluba. Gazibegović ima ove sezone 26 nastupa za Sturm te jedan pogodak i asistenciju. Odigrao je 2255 minuta, a ima i šest nastupa u Europa ligi.

Bio je u Zagrebu

Proteklih tjedana nije bilo puno govora oko Dinamove potrage za novim desnim bekom, no Gazibegović je sada zagolicao maštu navijačima objavom na Instagramu. Reprezentativac BiH podijelio je svoju fotografiju s dva prijatelja iz jednog zagrebačkog noćnog kluba.

Uskoro su se oglasili iz Austrije sa stavom kako Gazibegović ne pregovara s Dinamom. Ovaj igrač prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, a ugovor s austrijskim klubom mu traje do srpnja 2026. godine.

Što sve može?

Twitter profil Tranzicijski napad objavio je skauting video o Gazibegoviću. Tu se može vidjeti kako se snalazi u obrani i napadu te što bi mogao donijeti Dinamovoj momčadi u slučaju da postane igrač zagrebačkog kluba. Gazibegović je produkt škole RB Salzburga, ali za taj klub nikad nije zaigrao te je od 2020 u Grazu. Za BiH je Gazibegović debitirao 2021. i otad skupio 14 nastupa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.