GORICA

Novo pojačanje Gorice: Znam za Dinamo i Rijeku, za Hajduk nikad nisam čuo

Foto: CityPortal.hr

GORICA je predstavila novo pojačanje na stoperskoj poziciji, a riječ je o Nizozemcu indonezijskih korijena, Matthewu Steenvoordenu.

Radi se o 188 centimetara visokom braniču koji je vrlo dobar u obrambenom, ali i napadačkom skoku. U prošle dvije sezone za Cambuur je zabio 11 golova.

Prošao je školu Feyenoorda za čiju je seniorsku ekipu ukupno odigrao dvije službene utakmice. Potom je bio na posudbama u Excelsioru i Dordrechtu, a posljednje tri sezone je u Cambuuru.

U Gorici već igraju dva Nizozemca, Justin Mathieu i Joey Suk. Mathieu je Steenvoordena i nagovorio na dolazak u Hrvatsku.

Igrao protiv Rijeke

"On mi je preporučio klub i sve oko njega. Rekao mi je: 'Stari, moraš doći ovdje.' Kada se pojavio interes Gorice za mene, upalio sam Google i išao doznati sve što se može o državi, o Velikoj Gorici, Zagrebu… Bio sam već u Rijeci, igrao sam za Feyenoord protiv njih u Europskoj ligi prije četiri, pet godina. Da, jedna od moje dvije utakmice za Feyenoord bila je ta", rekao je stoper pa dodao s kojim hrvatskim klubovima je sve upoznat.

"Znam za Dinamo Zagreb, za Rijeku. Hajduk? Ne, nikad čuo", završio je 26-godišnjak, a njegove izjave je prenio CityPortal.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.