Nova pljuska nesposobnom vodstvu Hajduka: Kapetan kadeta Bijelih potpisao za Dinamo!

KADA je u pitanju otimanje pomlatka među naša dva najjača nogometna kluba, Dinamo je Hajduku zadao još jedan bolan udarac. Marko Grčić, kapetan Hajdukovih kadeta, nogometnu karijeru nastavit će u najljućem rivalu Dinamu.

No, ovog puta nije se dogodio majstorski pregovarački potez braće Mamić, niti je razlog nešto izdašnija Dinamova blagajna. Mladi nogometaš u Dinamo odlazi zbog čiste nesposobnosti Hajdukove struke koja mladoj splitskoj nadi nije bila u stanju ponuditi produljenje stipendijskog ugovora.

"Novac nikad nije došao u pitanje, već sam odnos prema Marku. Nismo bolesni roditelji koji bi zbog novca napravili sve. Dokaz tome je što Marko nema menadžera. Čekali smo produljenje stipendijskog ugovora, no iz Hajduka se nisu javili", izjavio je za SD Markov otac Božinko.

"Hajduk ga je ostavio slobodnog i bez ikakve garancije. Nisu nam ni pokušali objasniti zbog čega je to tako. Ako je zbog nedostatka novca, lako bi se dogovorili. Da se nije pojavio Dinamo, vjerojatno nikad ne bi dobio produljenje", razočaran je otac mladog nogometaša.

"Najviše bih volio da je ostao u Hajduku, ali izgleda da ga nisu prepoznali ili im nije bio važan", dodao je za kraj.

S druge strane Hajduk je u zadnjem trenu uspio potpisati novi ugovor s Nikolom Tomičićem, još jednim darovitim mladićem iz plejade Hajdukove "dice". Tomičić je bio u istoj situaciji kao i Grčić, međutim prije nego se pojavio Dinamo, Hajduk je uspio reagirati i zadržati barem ovog talentiranog dragulja na Poljudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.