Nogometni svijet uništava Van Dijka: Penzioner Perišić ga vratio u Groningen

Screenshot: Twitter

NESTVARAN start imao je Liverpool protiv Tottenhama u susretu 30. kola engleske Premier lige. Nakon samo 15 minuta igre Redsi su vodili 3:0. Neki od navijača Tottenhama su tada razočarani napustili Anfield. I šteta da su tako učinili jer su propustili majstoriju Ivana Perišića koja je slijedila u 40. minuti susreta.

Nakon što je Tottenham sa svoje polovice u par poteza sjajno izgradio napad i otvorio obranu Liverpoola, lopta je došla na lijevo krilo do hrvatskog nogometaša. Perišić se odmah sjurio prema golu, a na tom putu je driblingom srušio Virgila van Dijka na leđa te se oslobodio za ubacivanje. Poslao je loptu pred gol, a tamo je bio Harry Kane koji je zabio za 3:1. Do kraja su pala još tri gola te je Liverpool slavio s 4:3.

Fore ne prestaju

Ovaj Perišićev potez brzo je postao viralan na Twitteru pa je do danas objavljen niz reakcija na tu situaciju. Oglasili su se brojni navijači, ali i poznate stranice koje su se odlučile narugati Van Dijku.

Jedna od najviralnijih objava je ona nepoznatog korisnika Twittera, ali sakupila je čak 20 tisuća lajkova. Sastoji se od screenshota situacije i komentara da je penzioner Perišić ovim potezom vratio Van Dijka u Groningen, klub u kojem je igrao na početku karijere.

Barstool sports je objavio video situacije i napisao da se Van Dijk "najeo trave", a Troll Football je podijelio kompilaciju najboljih fotomontaža objavljenih na račun stopera Liverpoola. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.