Nogometni svijet u čudu jer golman Cityja nije isključen, pogledajte situaciju

Foto: Twitter

NOGOMETAŠI Manchester Cityja nastavili su s lošim igrama i rezultatima u engleskoj Premier ligi, na domaćem terenu su odigrali tek 2:2 protiv Crystal Palacea u 17. kolu.

Imao je Manchester City otvoren put prema tri boda jer je vodio 2:0 golovima Grealisha u 24. i Lewisa u 54. minuti. Dva gola prednosti aktualni prvak je imao sve do 76. minute, kada su krenuli problemi po domaćina.

Tada je prvo na 1:2 smanjio Mateta, a u sudačkoj nadoknadi je Foden skrivio jedanaesterac na spomenutom Mateti, dok je Olise bio miran i precizan s bijele točke te je postavio konačnih 2:2.

Osim po tome što je aktualni prvak opet prosuo bodove, ovaj susret će se pamtiti po spornoj situaciji iz 42. minute, kad je, po mišljenju velikog dijela nogometne javnosti, Crystal Palace teško oštećen. 

Naime, vratar Cityja Ederson je krenuo na jednu dugu loptu, no do nje je prvi došao napadač gostiju Mateta, kojeg je Brazilac izvan svojih 16 metara žestoko pokupio i očekivalo se da će za to dobiti izravan crveni karton. Ipak, sudac Tierney pokazao je Edersonu samo žuti karton, što je izazvalo proteste igrača Palacea, a taj sporni trenutak postao je vruća tema na društvenim mrežama. Mnogi se čude što Brazilac nije odmah poslan u svlačionicu. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.