LIGE PETICE

Nogometaš Lazija nije uspio napustiti Italiju. Sada se oglasio na Instagramu

Foto: EPA

LUIS ALBERTO, nogometaš Lazija, trenutno se nalazi u Italiji, koju ne smije napustiti zbog pandemije koronavirusa koja je stopirala sva događanja u sportu, ali i društvu općenito kada je Italija u pitanju.

>> Pratite sve najnovije vijesti i informacije te upute za sportaše i navijače o koronavirusu i sportu na linku OVDJE.

Obitelj nogometaša Lazija, žena i dvoje djece, živi u Sevilli i na Instagramu su otkrili kako se nose s teškom situacijom i činjenicom da će još neko vrijeme biti razdvojeni.

Otkazani su svi letovi između Italije i Španjolske pa će zbog nemogućnosti da napusti zemlju Luis Alberto propustiti drugi rođendan svog sina.

"Za nekoliko dana će moj sin Lucas napuniti dvije godine,  a ja neću biti ondje da to proslavim s obitelji", napisao je nogometaš na Instagramu i dirnuo brojne fanove. 

"Ne možete ni zamisliti što bih dao da mogu biti s njim i ostatkom svoje obitelji. Ipak, situacija je takva da ne mogu putovati. Ne mogu čak ni napustiti kuću da kupim potrepštine. Jako je važno da pratite upute stručnjaka i ostanete kod kuće. Nogomet sada ipak mora pasti u drugi plan, zdravlje je bitnije", dodao je Luis Alberto. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus u sportu

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.