Ajdin Hasić

Nogometaš koji je pobjegao iz Dinama zabio prvijenac u novom klubu, Vida mu čestitao

Foto: Instagram

AJDIN HASIĆ, bivši nogometaš Dinama, postigao je prvijenac u dresu Bešiktaša.

Hasić je u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Kayserispora u 16. kolu turske lige postavio konačnih 2:0 nakon kontranapada. U igru je 19-godišnji ofenzivac ušao pola sata ranije. Bio mu je to sedmi nastup za Bešiktaš u koji je stigao početkom godine nakon što je 2019. godine otišao iz Dinama.

"Čestitam sinko, bravo", napisao je Domagoj Vida, hrvatski reprezentativac i bivši igrač Dinama uz fotografiju s Hasićem. 

Hasić je bio jedan od najvećih Dinamovih talenata. U listopadu pretprošle godine, prema informacijama s Maksimira, klub je igraču ponudio produljenje ugovora. Budući da je Ajdin Hasić maloljetan, ugovor je trebao potpisati njegov otac. Da otac iz Bosne i Hercegovine ne bi trebao zbog dva potpisa putovati u Zagreb, Dinamovi čelnici poštom su mu na kućnu adresu poslali dva ugovora - prvi o raskidu aktualnog ugovora i drugi, novi ugovor. Otac je potpisao samo raskid ugovora i vratio ga na Maksimir, a mladi nogometaš napustio je Dinamo i od jeseni je trenirao sa slavnim turskim klubom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.