LIGE PETICE

"Niko Kovač prvi je u ligi i igrat će finale Kupa. Zašto je on stalno na udaru?"

Foto: EPA

BAYERN našeg Nike Kovača plasirao se u finale Kupa i ima priliku ponovno osvojiti tu titulu koju im je prošle godine uzeo Eintracht koji je tada vodio baš hrvatski strateg. Kovaču je taj uspjeh vjerojatno i donio poziv Bavaraca. 

Osim toga, Kovač ima priliku s Bayernom postati prvak Njemačke jer četiri kola prije kraja ima bod prednosti pred Borussijom Dortmund i sada sve ovisi o Bavarcima. Jedina titula za koju su se natjecali, a do koje više ne mogu, ona je Lige prvaka iz koje ih je izbacio Liverpool.

Usprkos svemu tome, njemački mediji tvrde kako Kovač nije siguran kao trener Bayerna za sljedeću sezonu, a mišljenje o toj situaciji dao je Thomas Doll, trener Hannovera. 

''Pričao sam s nekoliko kolega posljednjih dana. Smatramo kako tretman trenera nije primjeren. Nije do novinara, nego do svega što okružuje klubove. Bez obzira na mjesto na tablici, prema trenerima se ne pokazuje poštovanje", rekao je u razgovoru za Sport Bild Thomas Doll pa dodao: 

"Najbolji je primjer za to onaj Nike Kovača. Napravio je sjajan posao u Frankfurtu i sad radi jednako dobar posao u Bayernu. Iz Lige prvaka je ispao jer Liverpool ima bolju momčad. Niko Kovač prvi je u Bundesligi i igrat će u finalu Kupa. Zašto je on stalno na udaru? Ne sviđaju mi se te stvari."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.