Nije primio gol u dvije utakmice HNL-a pa završio na klupi. Sad je raskinuo ugovor

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

VARAŽDIN i golman Božidar Radošević (33) sporazumno su raskinuli ugovor, objavio je hrvatski prvoligaš na Facebooku. Podsjetimo, Radošević je od vodstva Varaždina tražio raskid ugovora te mu oni nisu radili probleme oko odlaska. Bivši golman Hajduka navodno je bio nezadovoljan odlukom trenera Marija Kovačevića da ga stavi na klupu nakon što se u momčad vratio prvi golman Oliver Zelenika.

Radošević je u Varaždin došao prošlog ljeta kao rezerva Zeleniki i sjedio je na klupi. Nakon što se prvi golman ozlijedio u prijateljskoj utakmici protiv Honveda, Radošević je branio u zaostaloj utakmici SuperSport HNL-a protiv Gorice i potom protiv Lokomotive. Obje utakmice završile su bez golova, a Radošević je dobio sjajne ocjene, da bi ga trener Kovačević, nakon što se Zelenika oporavio, vratio na klupu. 

Prije nego što je ljetos došao u Varaždin, Radošević je pola godine bio slobodan igrač nakon što je poslije šest godina napustio iranski Persepolis. Branio je i u Mađarskoj i Sloveniji, nastupao za Inter Zaprešić, Šibenik, Istru i Solin te Budućnost u koju je otišao 2011. iz Hajduka.

NK Varaždin i Božidar Radošević s današnjim danom sporazumno su raskinuli ugovor.

Objavljuje NK VaraždinUtorak, 31. siječnja 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.