Neuer o odlasku hrvatskog trenera iz Bayerna: "Najbrutalnija stvar u mojoj karijeri"

Foto: Profimedia

TONI TAPALOVIĆ dobio je krajem siječnja otkaz u Bayernu, u kojem je od ljeta 2011. godine imao funkciju trenera golmana. Tapalović je bio u sjajnim odnosima s Manuelom Neuerom. Golman Bayerna i njemačke reprezentacije krsni je kum Tapalovićevom sinu Toniju. Neuer je u intervjuu za Athletic otkrio silno razočaranje koje je proživio kad je čuo da je Tapalović dobio otkaz. 

"Bio je to strašno jak udarac za mene. O njegovom su me otkazu obavijestili klupski službenici. Stiglo je to niotkud. Za Tonija je također bilo iznenađenje. Nisam razumio što se događa. Jako me pogodilo. To je bila najbrutalnija stvar koju sam iskusio u karijeri. Kao da mi je netko iščupao srce", rekao je Neuer za The Athletic.

Otišao zbog nesuglasica s glavnim trenerom?

Prema pisanju njemačkih medija, Tapalović je neko vrijeme imao nesuglasice s trenerom njemačkog prvoligaša Julianom Nagelsmannom. Navodno je situacija eskalirala nakon angažmana rezervnog golmana Alexandera Nübela, koji se javno žalio da s Tapalovićem ima lošu komunikaciju.

Hasan Salihamidžić je potvrdio neke navode izjavom: "Kao trener golmana Toni je bio uključen u uspjehe naše momčadi posljednjih godina. Zahvaljujemo mu na tome. Razlike u načinu rada dovele su do toga da sad svatko ide svojim putem. Želimo Toniju Tapaloviću sve najbolje u budućnosti."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.