KSW 67

Neporaženi Latvijac otkazao borbu protiv Erslana

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SAMO nekoliko dana prije meča u Varšavi hrvatski je borac Ivan Erslan dobio novog protivnika na priredbi KSW 67. Umjesto s neporaženim Latvijcem Hasanom Mežijevim (12-0) član zagrebačkog American Top Teama borit će se protiv Brazilca Caija Bittencourta (14-7).

Debitant u KSW-u umjesto neporaženog Latvijca

Bittencourtu je 30 godina i ovo će mu biti debi u KSW-u. Posljednju borbu imao je prošle godine na Dana White's Contender Seriesu, na kojem se mogao izboriti za ugovor s UFC-om, ali izgubio je od Alberta Durajeva, koji ga je natjerao na predaju u prvoj rundi.

Erslan je dobio 11 od 12 mečeva u profesionalnoj karijeri, a jedini poraz doživio je 2020. od Tomasza Narkuna. Nakon toga je u KSW-u tehničkim nokautom pobijedio Przemyslawa Mysialu, a u prosincu prošle godine na isti način Henriwuea da Silvu pod okriljem FNC-a.

Bori se i Pejić, vrhunac večeri Stošićev napad na titulu

Osim Erslana, od hrvatskih boraca u subotu će u Varšavi nastupiti i Filip Pejić protiv neporaženog Poljaka Dawida Smielowskog, a u glavnoj borbi večeri Srbin Darko Stošić pokušat će oduzeti teškašku titulu Philu de Friesu, koji ju je obranio već pet puta.

Erslanov prvotni protivnik Mežijev morao je otkazati zbog pozitivnog testa na koronavirus, a iz istog razloga s priredbe je otpao i Lionel Padilla, kojeg će u borbi s Igorom Michalyszinom zamijeniti Idris Amižajev.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.