NBA as je kritizirao Bronnyja. Procurio je podatak zbog kojeg je trebao šutjeti

Foto: Screenshot YouTube/EPA

PRVE ČETIRI utakmice Bronnyja Jamesa u NBA Ljetnoj ligi prošle su uz podsmijeh svih onih koji ne vole njegovog oca LeBrona i koji smatraju da je isključivo on zaslužan za ugovor koji je 19-godišnjak dobio od Los Angeles Lakersa. Dao im je Bronny donekle i pravo za to, promašujući ogromnu većinu šuteva koje je uzeo iz igre. Jedan od onih koji je rekao da Bronny James ne izgleda kao profesionalni igrač, a kasnije to i pokušao povući, bio je Jaylen Brown.

"Mislim da Bronny nije profesionalac", rekao je tijekom utakmice Ljetne lige između Boston Celticsa i LA Lakersa Jaylen Brown, zvijezda Bostona i ovogodišnji MVP finala lige, nakon što je gledao LeBronovog sina u akciji.

Bronny nije dobro počeo

Bronny je u pripremnoj utakmici protiv Boston Celticsa (poraz Lakersa 74:88) odigrao 25 minuta i iskoristio ih za dva koša, tri skoka i jednu asistenciju. Kroz četiri utakmice dotad bio je na šutu je 7/31 (23 posto), s time da je promašio baš svaki pokušaj za tri poena. Trice je promašivao 0/15.

U prve tri utakmice ukupno je gađao 6/26, na četvrtoj ga je gledao Brown i rekao to što je rekao. Danas mu se mnogi zbog toga smiju. Brown, sad zvijezda NBA lige i prvak s prosjekom od 23.0 koševa i 5.5 skokova po utakmici, imao je još slabiji ulazak među košarkašku elitu.

Brown je bio šuterski još slabiji

On je tijekom Ljetne lige 2016. godine u prve tri utakmice uzeo isti broj šuteva kao i LeBronov sin, s time da je pogodio jedan manje. Dakle, gađao je 5/26. U prvoj utakmici ubacio je 16 koševa, al njih 11 došlo je s crte slobodnih bacanja. Iz igre je gađao 2/7. U drugoj utakmici bio je na šutu 3/13, a u trećoj na 0/6.

Također važno, Brown je bio treći izbor drafta. Bronny je 55. i igra uz velik pritisak očekivanja javnosti jer je u istoj momčadi kao i legenda NBA lige i njen najbolji strijelac svih vremena (40.474), njegov otac LeBron James.

LeBronova velika želja bila je dočekati sina u NBA ligi. S Lakersima je Bronny potpisao ugovor na četiri godine, a bude li zaigrao uz LeBrona, NBA liga će dobiti prvu kombinaciju oca i sina na parketu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.