Navijači uvjereni da je ždrijeb namješten za United. Šanse za to bile su 1:4094

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED bit će domaćin Newcastleu u utakmici osmine finala Liga kupa, odlučeno je ždrijebom. Engleski mediji naglašavaju čudesan niz Uniteda u domaćim kup natjecanjima, a navijači se pitaju je li on namješten. Izuzmu li se utakmice koje se igraju u gostima i kod kuće, United je 12. put zaredom domaćin nekog susreta u FA kupu ili Liga kupu.

U pitanju je rekordno dug niz koji se sad provukao na 12. uzastopnu utakmicu, a traje već dvije i pol godine. Posljednju kup utakmicu u gostima United je igrao kod Leicester Cityja 21. ožujka 2021. kad je poražen 1:3. Društvene mreže pune su objava razočaranih navijača koji tvrde da je takav niz nemoguć.

Neki navijači tvrde da je namješteno

"Nitko me ne može uvjeriti da liga kup nije namješten svake godine", "Naravno da Manchester United ponovno igra kod kuće. Namješteno", "Zašto United uvijek igra kod kuće, a drugi moraju putovati? Počinjem misliti da je ždrijeb namješten da bi oni opet dobili na važnosti", dio je komentara koji izdvaja engleski tisak.

Daily Mail u naslov stavlja kolike su šanse za to, a one su 1:4094. Prođe li United dalje u ždrijeb i bude ponovno izabran kao domaćin na svom Old Traffordu, 13. put zaredom, bit će to 1:8190.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.