Navijači Panathinaikosa zatrpali Hezonjin Fejs nakon njegove blistave partije

Foto: Profimedia

KOŠARKAŠKI Real Madrida svladali su u Ateni Panathinaikos s 90:78, a Mario Hezonja je protiv svoje bivše momčadi bio najbolji strijelac aktualnog europskog prvaka s 19 koševa, čemu je dodao dvije asistencije i jedan skok. Nakon susreta u kojem je dominirao, na Facebooku je ostavio poruku navijačima svog bivšeg kluba.

Presudna za pobjedu Real Madrida bila je serija 22:1 u trećoj četvrtini, kojom je španjolska momčad od 48:51 u šest minuta stigla do 70:52 i, kako to piše Marca, "zamrznula pakao u Grčkoj i riješila utakmicu. PAO je samo mogao gledati kako njegov suparnik maršira prema pobjedi".  

I dalje ga vole

Hezonja je nakon nje objavio fotografiju na kojoj plješće. Uz nju je ostavio zeleno srce i zahvalio se navijačima Panathinaikosa koji su mu skandirali nakon susreta. Napisao je i da ih voli, a time reakcije ljudi čiji je nekoć bio miljenik.

Njegov profil zatrpan je odgovorima pisanima na alfabetu kroz koje navijači Panathinaikosa zovu Hezonju da se vrati u klub i poručuju mu da ga i dalje vole. Hezonja je za PAO igrao 2021., nakon povratka iz NBA lige. S tim klubom osvojio je grčko prvenstvo i tamošnji kup.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.