Regija

Navijači BiH razočarani zbog izjave bivšeg reprezentativca: "Rekao sam istinu"

Screenshot (Youtube)

SENAD LULIĆ, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, razljutio je navijače reprezentacije nakon što je objavljena snimka njegovog razgovora sa Samirom Handanovićem uoči utakmice Intera i Lazija (0:1). 

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, obitelj, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rekao je Lulić, dok je Handanović rekao da je u njegovoj Sloveniji puno ozbiljniji pristup.

Lulićeva izjava izazvala je brojne komentare bh. javnosti.

"Pa to je tako", rekao je Lulić u razgovoru za Sportsport.ba

"Nisam ja rekao ništa novo, niti nešto što se ne zna. Narod to može shvatiti kako hoće. Pogotovo je to kada je okupljanje u Sarajevu, kada smo na Ilidži... U Zenici je ipak malo drugačije. Mi npr. odradimo trening pa smo slobodni cijeli dan... Rekao sam kolači, onda tu je i obitelj... Umrtvi te to. Narod to može shvatiti kako hoće."

Embed from Getty Images

Lulić se od reprezentacije oprostio u prosincu 2017. godine nakon 57 utakmica.

"I ranije sam rekao da čovjek ne može na sve strane. Došle su i godine, previše je za mene bilo utakmica i zbog toga sam napravio taj potez. Vrijeme je za mlade igrače, imamo ih zaista odlične po cijelom svijetu. Ima tu budućnosti, samo se trebaju stvari posložiti i uspjeh neće izostati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.