NAVIJAČI

Navijač mora putovati 300 kilometara na utakmicu, a živi blizu stadiona

Foto: Getty Images / Guliver Images

NEVJEROJATNU situaciju doživio je veliki navijač velškog Swansea Cityja Tim Lewis, a svoje frustracije je podijelio na Twitteru.

Naime, ove nedjelje Swansea gostuje kod Cardiffa u Championshipu, a to je najveći derbi velškog nogometa iako oba kluba igraju u drugom razredu engleskog nogometa. Lewis živi u Cardiffu, njegov je dom 1,5 kilometar udaljen od Cardiffovog stadiona, no neće se moći prošetati na utakmicu.

Umjesto toga, morat će otputovati 150 kilometara do sjedišta Swansea Cityja, ići s njihovim navijačima na utakmicu, a nakon susreta se vratiti u Swansea prije nego što može doći u svoj stan. 

"Zbog toga što je ovaj susret okarakteriziran kao jedan od riskantnijih u organizaciji, morat ćete doputovati s ostalim gostujućim navijačima, a na isti način ćete i napustiti stadion", odgovoreno mu je u mailu.

Nesretni navijač tako će morati prevaliti 300 kilometara samo da bi vidio voljenu momčad kako igra na stadionu koji je udaljen 1,5 kilometar od njegovog doma, a ukupno 600 kako bi poslije utakmice stigao u stan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.