Nakon najveće kazne u povijesti HSV-a, Guerreru prijeti i suspenzija

DISCIPLINSKA komisija Njemačkog nogometnog saveza pokrenula je istragu o incidentu koji je počinio peruanski napadač HSV-a Paolo Guerrero u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Hannovera.

Dvoboj je završio rezultatom 0:0, a navijači su svoje ljubimce, među kojima nije bilo ozlijeđenog Mladena Petrića, ispratili zvižducima s travnjaka. Paolo Guerrero, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, našao se uvrijeđen gunđanjem jednog navijača te ga je prije ulaska u tunel pogodio plastičnom bocom punom vode, a nakon toga se upustio i u verbalni sukob s njim, pa su ga morali zaustaviti njegovi suigrači.

DFB je u utorak i službeno objavio ono što se i očekivalo - početak istražnog postupka protiv 26-godišnjeg Guerrera, kojeg je već kaznio i HSV, i to najvećom novčanom globom u povijesti kluba. HSV nije objavio iznos koji će Guerrero morati uplatiti u klupsku blagajnu, a Bild piše da se radi o svoti između 50.000 i 100.000 eura.

Guerrero se u ponedjeljak svima ispričavao...

"Potpuno sam izgubio razum. Žao mi je, ispričavam se svima kojima sam nanio štetu. Nadam se da ću dobiti priliku za susret s navijačem kojeg sam pogodio platičnom bocom kako bih mu se i osobno ispričao. "

Nakon završetka disciplinskog postupka, može se očekivati da će DFB kazniti Guerrera suspenzijom na određeni broj utakmica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.