Najveći promašaj Reala radi iznenađujući transfer? Dobio je neočekivanu ponudu

Foto: EPA

TRI MJESECA nakon što je napustio Real, klupski rekorder u visini transfera Eden Hazard (32) i dalje je bez kluba. To bi se moglo promijeniti bude li prihvatio ponudu da se vrati u Belgiju. Mnogi su Hazarda okarakterizirali kao najveći promašaj u povijesti Real Madrida jer je španjolski velikan za njega izdvojio rekordnih 115 milijuna eura za transfer iz Chelseaja 2019. i odvajao još 30-ak milijuna za njegovu plaću. Zauzvrat je od njega dobio samo 76 utakmica, sedam golova i 12 asistencija.

Pisalo se da je Hazard odbio već nekoliko ponuda, a As sada navodi da je interes pokazao belgijski Union Saint-Gilloise. Jedan od najtrofejnijih klubova u povijesti belgijskog nogometa, u pretprošloj sezoni i viceprvak lige, smješten je unutar Regije glavnoga grada Bruxellesa.

Braća na okupu?

Ono na što klub računa jest da bi se Hazard prvi put u profesionalnoj karijeri mogao odlučiti za klub iz domovine, a posebice zato što bi mu to dalo mogućnost da se približi braći. Nedaleko od njega smješteni bi onda bili i Kylian Hazard (igra za RWD Molenbeek) i Thorgan Hazard (Anderlecht).

Bude li prihvatio ponudu belgijskog kluba, Hazard će morati pristati na značajno manja primanja od onih na kakva je naviknut.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.