TRANSFERI

Najskuplji igrač u povijesti Arsenala odlazi iz kluba

Foto: EPA

ENGLESKI premierligaš Arsenal želi prodati krilnog napadača Nicolasa Pepea (26), kojeg je prije tri godine doveo iz Lillea za rekordnih 80 milijuna eura. Pepe nije bio u početnoj postavi Arsenala u Premier ligi više od šest mjeseci i nije u dugoročnim planovima trenera Mikela Artete. Zbog toga je frustriran, a ugovor s Arsenalom veže ga još dvije godine, objavili su britanski mediji.

"Moj cilj je igrati više. Dobiti više vremena na terenu. Igrač koji igra je sretan i htio bih se opet veseliti. Menadžer želi da budem 100% koncentriran svih 90 minuta. Onda nakon treninga saznam da sam zamjena. Frustrirajuće je sjediti na klupi. Na meni je da dokažem kako mi je mjesto na terenu", rekao je krajem 2020. Pepe za Sky Sports, kad su se tek pojavili problemi s neigranjem.

Od tad je prošla cijela 2021. i trećina 2022., a Pepe se još nije nametnuo. U Arsenalu su spremni saslušati ponude za Pepea, koji godišnje zarađuje 8.3 milijuna eura. Po procjeni Transfermarkta njegova trenutna vrijednost je 30 milijuna eura.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.