Najljepša asistencija SP-a? Evo kako su Slovenci došli do boda u zadnjoj sekundi

Foto: Epa

RUKOMETAŠI Švedske i Slovenije odigrali su 28:28 u drugom kolu druge faze SP-a u Egiptu.

Šveđani su vodili cijelu utakmicu, da bi na kraju u dramatičnoj završnici Slovenci stigli do boda golom pivota Gabera u zadnjoj sekundi.

Wanne je u posljednjem švedskom napadu zabio za vodstvo 28:27, a Slovenci su 20 sekundi prije kraja uzeli time out. Bombač je uzeo loptu, čekao je do zadnjeg trenutka i onda je čudesnom loptom s očima probio švedski zid i pronašao Gabera samog na liniji koji zabija sa zvukom sirene za veliki bod. S njim je Slovenija ostala u igri za četvrtfinale i potencijalni dvoboj s Hrvatskom.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK GABERA

U posljednjem kolu Švedska u nedjelju od 20:30 igra protiv Rusije, dok Sloveniju od 18 sati očekuje okršaj protiv domaćina Egipta. U toj skupini je još uvijek sve otvoreno i sve četiri navedene reprezentacije mogu proći u četvrtfinale.

Posebno je to zanimljivo iz hrvatske perspektive. Naime, ako Hrvatska izbori četvrtfinale, u njemu će igrati protiv jedne od reprezentacija iz skupine IV.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.