Nadalova kopija navijala za svog idola, drugi navijač uhićen

RAFAEL NADAL uspješno je apsolvirao i Francuza Gaela Monfilsa. Iako je prvi set otišao na Monfilsovu stranu, Španjolac je na koncu stigao do relativno lagane pobjede i četvrtfinala US Opena.

Pobjeda je tim slađa, ako se zna da se Rafa tek vraća na prave staze nakon neugodne ozlijede koja ga je s teniskih terena udaljila na gotovo dva mjeseca. Ništa manje sretan od njega nije bio niti njegov vjerni navijač koji je burno proživljavao svaki Nadalov dobar ili loš potez.

Osebujno navijanje, ali i navijačka "odora" koja je vjerno kopirala Španjolčevu, uveseljavala je posjetitelje Flushing Meadowsa.

Veliki Rafin fan bit će još zadovoljniji kada sazna da će se njegov idol od ponedjeljka vratiti na drugo mjesto svjetske rang liste ispred Andyja Murrayja koji je svoj nastup u US Openu završio protiv našeg Čilića.

Drugi navijač uhićen

Drugi, malo manje pristojan gledatelj uhićen je nakon što se probio na igralište Arthur Ash stadiona do Rafaela Nadala i poljubio ga. Glasnogovornik turnira Tim Curry priopćio je da je dotičnog navijača policija uhitila zbog ometanja sportskog događaja.

"Morat ćemo razmotriti ovaj slučaj i donijeti odluku da li ćemo napraviti neke promjeni u proceduri osiguranja",  poručio je Curry.

Ovo je samo posljednji u nizu sličnih događaja na Grand Slam turnirima. Teniski zaljubljenici još pamte epizodu s finala ovogodišnjeg finala Roland Garrosa između Rogera Federera i Robina Söderlinga. Tada je na igralište središnjeg stadiona Philippe Chatrier utrčao ''glasoviti'' Jaume Marquet Cot, 34-godišnji Španjolac poznatiji kao Jimmy Jump, navijač koji putuje Europom i obilježava velike sportske događaje utrčavanjem na poprište istih.

Jimmy Jump je sa zastavom Barcelone dotrčao do Federera. Želio je na Švicarčevu glavu staviti crvenu beretku, no nije uspio u tom naumu, već se morao dati u bijeg pred čuvarima reda.

Rafael Nadal nije u negativnom tonu komentirao najnoviji slučaj.

"Za mene to nije bio nikakav problem. Momak je bio stvarno u redu. Rekao mi je da sam mu drag i poljubio me."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.