Nadal uoči Wimbledona: Servis, bekhend i kretanje moram prilagoditi travnatoj podlozi

ŠPANJOLSKI tenisač Rafael Nadal poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u Londonu od Feliciana Lopeza po prvi put od početka travnja i serije od 22 uzastopne pobjede.

Slavio je Feliciano Lopez na travi Queen's Cluba sa 7:6(5), 6:4 nakon jednog sata i 52 minute igre i ostvario prvu pobjedu nad Nadalom od 2003. godine, a istovremeno svom sunarodnjaku nanio prvi poraz od polufinala Sony Ericsson Opena u Miamiju kada je nadigran od Andyja Roddicka.

"Lopez je igrao jako dobro. Mislim da je jako dobro servirao te jako dobro igrao s osnovne crte. Želim mu čestitati na pobjedi. Meni je ovo bila dobra priprema za Wimbledon. Odigrao sam puno mečeva posljednjih mjeseci, a i danas nisam imao loš osjećaj, pa sam optimističan uoči Wimbledona. Sljedećeg ću tjedna u All England Clubu prilagoditi svoj servis, bekhend i kretanje travnatoj podlozi", rekao je Nadal, koji je prije pet dana osvojio svoj peti naslov u Roland Garrosu i postao prvi tenisač koji je osigurao nastup na Barclays ATP World Tour Finalsu.

Ukupno je ove sezone Nadal na omjeru pobjeda i poraza 40:5.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.