klađenje

Na kladionici dobili 3.5 milijuna kuna. Pogledajte kakve su bizarne oklade pogodili

Foto: Guliver Image

DVOJICA igrača su na online kladionici Betfair osvojila 3.5 milijuna kuna na nevjerojatnim okladama na utakmice engleskog Carabao kupa.

Neimenovani igrači pohvalili su se svojim okladama na Twitteru, a da su one stvarne potvrdio je i sam Betfair koji im je čestitao u komentarima na objavu.

Igrač pod nadimkom Jonny Worthy uplatio je 10, a njegov prijatelj po imenu Jack Hutchings ga je poslušao i on sam uplatio dvije i pol funte, što im je zajedno donijelo 395.000 funti zarade. Nije čak toliko neobično to što su dobili toliki iznos, ali jesu oklade koje su odabrali. Dvojac je pogodio da će na utakmici Wolvesa i Tottenhama veznjak Wolvesa Leander Dendoncker imati dva udarca glavom u okvir gola. Koeficijent na tu okladu bio je čak 251, a tome su dodali da će Hakim Ziyech na utakmici Chelseaja i Aston Ville imati udarac u okvir gola izvan šesnaesterca s obje noge. Koeficijent na tu okladu bio je 176.

Jonny je na ta dva para stavio pet, a Jack dvije i pol funte, što im je donijelo 220.880 i 110.440 funti, no to nije bilo sve. Na drugi listić opet su stavili okladu vezanu za Dendonckera te dodali da će Ziyech imati najmanje dva udarca u okvir gola izvan šesnaesterca. Na to su stavili pet funti, što im je donijelo dobitak od još 64.005 funti.

"Drago nam je bilo surađivati s vama", napisao je Jack na Twitteru uz screenshot listića uz koji je označio Betfair, koji je odgovorio:

"Svaka čast, uživajte."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.