MAN. UNITED - TOTTENHAM 1:6

Mourinho: Ovo se događa jednom u životu. Hvala upravi na sjajnom prijelaznom roku

Foto: EPA

NAKON što je Tottenham porazio Manchester United 6:1 i time mu nanio jedan od najtežih poraza u povijesti, njegov trener Jose Mourinho je izašao pred novinare.

Novinare je zanimalo kako je vidio situaciju iz 28. minute kada je Martial lagano udario Lamelu, koji ga je provocirao, pa zaradio crveni karton.

"Nisam vidio. Siguran sam da je Manchester mogao završiti utakmicu s osam igrača da je sudac drugačije razmišljao u nekim drugim situacijama. Ali podržavam suca Taylora koji im je oprostio te startove jer im se mogla dogoditi još veća katastrofa. Pobjeđivali smo utakmicu i 11 na 11, crveni je samo olakšao posao."

Naravno, trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je taj incident vidio sasvim drugačije.

"Pojačali smo se, posebno u prednjem dijelu gdje imamo sjajne igrače i puno opcija. Moram pohvaliti klub, sjajno su poslovali u ovom prijelaznom roku. Više od rezultata me raduje predstava. Pokazali smo i karakter jer nismo potonuli nakon njihovog gola u drugoj minuti", dodao je Mourinho.

U razgovoru za Sportklub Mourinho je izjavio: "Ovakvo nešto se ne događa svaki dan, ovo je nešto što se događa jednom u životu. Znam da će mnogi reći kako smo dugo igrali s igračem više, ali dugo smo igrali i 11 na 11. Vodili smo 2:1, u potpunosti kontrolirali utakmicu i stvarali šanse."

Na upit o golu Uniteda koji je pao već u drugoj minuti rekao je: "Došao sam do linije i urlao na igrače da zaborave. To su i napravili, bili su jako fokusirani."

Upitan o tome je li ovim najavio utrku za vrh tablice, Mourinho je zaključio: "Prošle sezone smo imali puno problema i rekao sam da ne možemo bolje od plasmana u Europa ligu. Ove sezone doveli smo odlične igrače, igramo dulje skupa i izazov nam je pobijediti svaku utakmicu. Nismo ni ovdje došli po remi. Nećemo uvijek uspjeti, ali svaku utakmicu želimo pobijediti."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ INTERVJU S MOURINHOM.

*Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.