Modrić dobio VIP mjesto na polufinalu Wimbledona. Pozvao ga je polufinalist

Foto: Profimedia

ŠPANJOLAC Carlos Alcaraz i Rus Danil Medvedev na centralnom terenu igraju polufinalni meč Wimbledona. Brojni fotoreporteri u publici su ugledali i Luku Modrića (38), kapetana hrvatske reprezentacije te legendu Real Madrida, koji meč prati s VIP mjesta, odnosno iz Alcarazove lože. 

Naime, sjajni španjolski tenisač je navijač Reala, pa je Modrić na ovom meču njegov gost te se stigao čak i fotografirati s njegovim bratom Jaimeom. Inače, Medvedev, peti tenisač svijeta, dobio je prvi set sa 7:6, dok mu je treći igrač svijeta uzvratio u drugom te ga dobio sa 6:3.

Đoković i Musetti čine drugi polufinalni par

Podsjetimo, Modriću traje odmor nakon što je s hrvatskom reprezentacijom nakon grupne faze ispao s Europskog prvenstva. Na pragu 39. rođendana čeka se Realova službena potvrda da će potpisati novi, jednogodišnji ugovor.

Medvedev je na putu do polufinala izbacio Aleksandra Kovačevića, Alexandrea Mullera, Jan-Lennarda Struffa, Grigora Dimitrova i Jannika Sinnera. Alcaraz je bio bolji od Marka Lajala, Aleksandra Vukića, Francesa Tiafoea, Uga Humberta i Tommyja Paula. Drugi polufinalni par Wimbledona čine Novak Đoković i Lorenzo Musetti, koji će izaći na teren nakon Alcaraza i Medvedeva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.