MMA zvijezda kao Adrian Mutu: I Barnettu prijeti tužba zbog nedozvoljenih sredstava

SVIMA u ušima još uvijek odzvanjaju žalopojke rumunjskog nogometnog asa Adriana Mutua koji je zatražio javno suosjećanje zbog presude suda prema kojoj je svom bivšem klubu, londonskom Chelseaju, dužan čak 17 milijuna Eura. Mutu će svoju slabost prema bijelom prahu platiti hrpom eurića, iako tvrdi da nema toliku količinu novca, a isto bi se moglo dogoditi i MMA zvijezdi Joshu Barnettu.

Okršaj titana ili borba stoljeća, kako je najavljivan njegov meč protiv Rusa Fedora Emelianenka, otkazan je nakon što je Barnett pao na doping testu. Iako je tvrdio kako je nedužan, odluka je ostala i Amerikanac je na neko vrijeme suspendiran kada su u pitanju borbe na američkom tlu.

No, njegove nevolje nisu tu prestale. Prema izjavi čelnog čovjeka M-1 Globala Vadima Finkelsteina, suorganizatora priredbe na kojoj se trebao održati meč, Barnett bi uskoro mogao dobiti sudski poziv. Otkazivanje borbe toliko je financijski pogodilo borilačku organizaciju Affliction da je krah njihove treće priredbe ujedno značio i krah cijele organizacije

"I dalje bih volio vidjeti meč Fodora i Josha, no Barnett nam je zadao velike glavobolje sa cijelim fijaskom na Afflictionu. Razmišljamo o podizanju optužnice protiv njega", priznao je Finkelstein.

Od nemilog incidenta, Barnett se nije pojavljivao u javnosti i nije sasvim jasno gdje će nastaviti karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.