Medvjedi ugrizli i petu zaredom: "Napravit ćemo nešto lijepo za grad Zagreb"

PET od pet - fantastičnom partijom protiv Villacha hokejaši Medveščaka razbili su Villach (7:1) i pauzu u EBEL-u čekaju na šestom mjestu.

Prije nekoliko tjedana Medvjedi su bili u groznoj poziciji, sa samo tri pobjede poslije 11 kola. Onda je krenulo - prvi korak ka povratku na pobjednički kolosijek bio je povratak Roberta Kristana. Sjajni Slovenac dao je prijeko potrebnu sigurnost obrani, a u posljednje dvije utakmice primio je samo jedan gol.

"Svaka čast svim momcima, zaslužili smo sve ovo jer smo pokazali u zadnjih pet utakmica vrhunsku igru. Na pravom smo putu da napravimo nešto lijepo za grad Zagreb. U ove tri sezone imamo najbolju kemiju unutar ekipe", rekao je popularni Lix.

"Šteta što dolazi pauza"


Trener Medveščaka Marty Raymond smiruje euforiju: "I Villach i mi smo odigrali dobro, ali moji igrači su uspjeli naplatiti pritisak koji su stalno vršili. Samopouzdanje nam je na jako visokoj razini i to je super, jer nakon stanke nas čeka nekoliko teških gostovanja. Posebno se zahvaljujem igračima koji su igrali bolesni i s ozljedama, kojih nije bilo malo", kazao je Raymond, a prenosi službena stranica Medveščaka.

Iako su svi odigrali odlično, Ryan Kinasewich se izdvojio s dva gola i asistencijom:

"Žao nam je što dolazi pauza jer smo u odličnoj formi, ali iskoristit ćemo je da se odmorimo i da nam se priključe igrači koji su ozlijeđeni. Poslije toga nastavit ćemo tamo gdje smo stali."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.