LIGE PETICE

Medeni mjesec je gotov, slijedi pakleni: Hoće li ostati savršen nakon ovog niza?

Foto: Gulliver / Getty Images

POBJEDE u svih osam utakmica pod novim trenerom ima Manchester United. Ole Gunnara Solskjaera kao preporoditelja i spasitelja nakon otkaza omraženom i destruktivnom Joseu Mourinhu slave svi - igrači, navijači, novinari.

Menadžerski start Norvežanina kojeg su navijači Uniteda obožavali još dok je bio igrač tog kluba doista je impresivan, ali ipak postoji jedna očita kvaka.

Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle, Reading, Tottenham, Brighton i Arsenal. 

Popis klubova koje je do sada u Premier League i FA Kupu pobjednički nanizao United sa Solskjaerom otkriva da su na njemu, osim Tottenhama i Arsenala, redom klubovi s dna Premiershipa, te Reading, kao davljenik iz drugorazrednog Championshipa.

Dodamo li tome da je United kod Tottenhama pobijedio 1:0 isključivo zahvaljujući tome što je David de Gea odigrao jednu od najboljih golmanskih partija u povijesti i čudesno skinuo desetak velikih prilika dominantnih Spursa koji su morali razbiti United, ispada da je jedina Solskjaerova pobjeda bez mane protiv velikana ona kontra Arsenala u kupu.

Ali dolazi pet tjedana koji će pokazati kakav je Solskjaer trener i može li privremenu gažu na klupi Uniteda pretvoriti u trajnu.

Evo kakav raspored čeka Manchester United:

12. veljače: PSG kod kuće, prva utakmica osmine finala Lige prvaka

17./18. veljače: Chelsea u gostima, osmina finala FA Kupa

24. veljače: Liverpool kod kuće, Premier League

6. ožujka: PSG u gostima, uzvrat osmine finala Lige prvaka

10. ožujka: Arsenal u gostima, Premier League

16. ožujka: Manchester City kod kuće, Premier League

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.