Marseille srušio Lyon u produžecima, a evo kako su navijači dočekali povratnika Payeta

Foto: Getty Images / Guliver Image

U VELIKOM dvoboju Marseille je nakon produžetaka srušio Lyon s 2:1 na Velodromeu i plasirao se u osminu finala Kupa Francuske. Domaćin je poveo u 24. kada je Rod Fanni zabio glavom nakon centaršuta Maxime Lopeza iz slobodnog udarca.

Međutim, gosti su uspjeli izjednačiti u 64. minuti, kada je Corentin Tolisso pogodio na drugoj vratnici poslije ubačaja Nabila Fekira s desne strane. 

Uslijedili su produžeci, a u 94. je u igru ušao Dimitri Payet umjesto Floriana Thauvina. Stadion je eksplodirao od oduševljenja, a najvatreniji navijači Marseillea pjesmom su pozdravili povratnika iz West Hama. 

A, u 109. minuti dogodio se trenutak utakmice - Remy Cabella je centrirao s desne strane, a branič Doria zabio za pobjedu. Brazilcu je prvi u zagrljaj poletio upravo Payet, koji je bio oduševljen velikom pobjedom svoje momčadi.

Također, za goste je do 60. minute igrao Mathieu Valbuena, kojeg navijači Marseillea doživljavaju izdajnikom jer je u njihovoj momčadi igrao osam godina, a 2015. nakon odlaska iz Dinamo Moskve stigao u Lyon. Zato je veznjak nagrađen velikim zvižducima, dok je od 61. igrao Memphis Depay, koji je stigao tijekom prijelaznog roka iz Manchester Uniteda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.