LIGUE 1

MARSEILLE - NANTES 1:2 Vaha deseti put u karijeri srušio bivšeg prvaka Europe

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Nantesa iznenadili su Marseille u 34. kolu francuskog prvenstva svladavši ih na njihovom Velodromeu s 2:1 (1:1). 

Nantes je poveo sredinom prvog poluvremena preko Moutoussamyja (22'), zatim je vrlo brzo poravnao Balotelli (25'), no nakon što je Girotto (50') početkom drugog poluvremena postigao drugi gol za goste, domaći više nisu imali odgovor.

Olympique de Marseille - FC Nantes Live Score

Fantastičan podvig velikog Vahe

Vahid Halilhodžić još jednom je pokazao zašto se cijeni njegov trenerski rad. Iskusni stručnjak iz Bosne i Hercegovine došao je do jubilarne 10. pobjede u karijeri protiv nekadašnjeg prvaka Europe. I to iz 12 pokušaja, uz po remi i poraz.

Bivši trener Dinama i izbornik Japana rušio je tijekom travnja i Lyon, Paris Saint-Germain, a sada je pao i sastav Rudija Garcije i to na njihovom Velodromeu.

Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car igrao je čitavu utakmicu za Marseille koji je ostao peti s 54 boda, s pet manje od četvrtog Saint-Etiennea, koji je ranije u nedjelju na svom terenu svladao Toulouse s 2:0, dok je Nantes 12. s 43 boda, koliko ima i 11. Rennes koji je u subotu osvojio Kup.

Paris Saint-Germain je osigurao naslov s 84 boda, 16 više od drugog Lillea.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.