Mancini potvrdio Robinha u rosteru Cityja za iduću sezonu, Bellamy otpisan

BRAZILSKI napadač Robinho sljedeće će sezone ipak braniti boje Manchester Cityja, nogometnog kluba s kojim ima još dvogodišnji važeći ugovor.

Menadžer Građana Roberto Mancini potvrdio je da se Robinho vratio u Manchester u četvrtak: "Robinho je stigao u četvrtak. Umoran je, ali se nalazi na našem rosteru za sljedeću sezonu."

Robinho je 2008. godine stigao u City iz Real Madrida uz tada za Otok rekordnih 32.5 milijuna funti odštete, ali na Eastlandsu nije bio sretan, te je u siječnju ove godine otišao na posudbu u Santos. Nadao se Robinho da će i sljedeću sezonu moći odraditi u Santosu, ali u engleskom klubu žele da im se njihova visoka investicija ipak isplati.

Zanimljivo, na rosteru Cityjevih igrača za sljedeću sezonu nema Velšanina Craiga Bellamyja, koji je povezan s transferom u redove Fulhama, koji je preuzeo bivši trener “građana” Mark Hughes.

Cityjev menadžer potvrdio je i činjenicu da je transfer Marija Balotelija iz Intera na pomolu, de bi sve trebalo biti formalizirano nakon liječničkog pregleda:

"Očekujem da će sve biti gotovo danas poslijepodne ili sutra."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.