Makedonski mediji bijesni zbog poraza od Hrvatske. Ristovski objavio razbijenu glavu

Photo: Sanjin Strukić/Pixsell/Instagram (Stefan Ristovski/Screenshot)

HRVATSKA nogometna reprezentacija na riječkoj Rujevici pobijedila je Sjevernu Makedoniju 3:0 u pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo, koje 14. lipnja počinje u Njemačkoj. Dvostruki strijelac bio je Lovro Majer, a prvijenac za reprezentaciju postigao je Marco Pašalić. Gosti nisu bili bez ikakvih šansi, ali Hrvatska je demonstrirala veću kvalitetu i bolje je koristila svoje prilike.

Makedonci nisu sretni

Makedonski mediji nisu bili zadovoljni igrom svoje reprezentacije u Rijeci: "Katastrofalna Makedonija u Rijeci. Ne toliko zbog uvjerljivog poraza, koliko zbog načina na koji je momčad igrala. Katastrofa. Ovo je jedno od najslabijih, ako ne i najslabije izdanje Makedonije u posljednje vrijeme", piše SportSport.mk.

Ristovski poslao poruku

Oglasio se i Stefan Ristovski, defenzivac Dinama. On je nakon svađe s izbornikom Blagojem Milevskim odlučio završiti reprezentativnu karijeru. Ristovski je za Sjevernu Makedoniju odigrao 82 utakmice te postigao dva pogotka. Na Instagramu je suptilno objavio story u reprezentativnom dresu i razbijene glave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.