Müller rekao da igrači Bayerna nemaju muda. Ovako je na to reagirao sportski direktor

Foto: EPA

LEGENDARNI ofenzivac Bayerna Thomas Müller bio je bijesan nakon teškog poraza od Bayer Leverkusena (3:0) u 21. kolu Bundeslige. U izjavi za Sky Sport, među ostalim, rekao je: "Citirat ću Olivera Kahna: 'Našim igračima nedostaju muda.' Na treningu imamo puno bolji pristup. U redu je osjećati pritisak, ali potrebni su nam energija i opuštenost."

Müller, legenda sa 691 nastupom za Bayern u kojem je proveo cijelu karijeru, kritizirao je sebe i svoje suigrače, a njegovu izjavu prokomentirao je sportski direktor bavarskog kluba Christoph Freund. "Thomas je govorio jako otvoreno o tome što se događa. Mislim da je to jako dobro", izjavio je Freund uoči odlaska Bayerna u Rim, gdje će u srijedu protiv Lazija igrati susret osmine finala Lige prvaka.

Müller je legenda Bayerna

"Nije nikoga osobno napao, već je pokazao generalno nezadovoljstvo ponašanjem momčadi. Nismo odigrali onako kako smo zamislili i kako bismo trebali za pobjedu nad vrhunskim protivnicima. Odradili smo puno individualnih razgovora, uključujući one između trenera i igrača. Živi smo, to je važno, kao i to da izrazimo mišljenje i pokažemo drugačiji stav", dodao je Freund.

Freundu, koji je u rujnu 2023. preuzeo poziciju sportskog direktora Bayerna, nije smetala Müllerova direktnost. "Thomas iskustvom, energijom i željom za pobjedom može puno dati momčadi. Već je osvojio puno toga", zaključio je Freund.

Bayer i Bayern u borbi za titulu

Bayer je vodeća momčad Bundeslige s 55 bodova, pet više od Bayerna, te će ta dva kluba gotovo sigurno do kraja sezone voditi borbu za titulu. Treći Stuttgart zaostaje sedam odnosno 12 bodova za prvim dvojcem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.