CHAMPIONSHIP

Luđaka naljutilo pitanje novinara: "Znaš li ti da je to zločin?"

Foto: Getty Images / Guliver Images

POZNATO je kako će izgledati play-off u engleskom Championshipu koji će odlučiti trećeg putnika u Premiership sljedeće sezone.

Norwich i Sheffield United već su ranije izborili takvu čast, dok će za treće mjesto razigravati Leeds, Aston Villa, West Bromwich Albion i Derby County. Frank Lampard, legenda engleskog nogometa, u prvom trenerskom poslu pokušava dovesti Derby do elitnog ranga natjecanja. Mjesto u doigravanju osigurao je današnjom pobjedom protiv WBA-a 3:1. 

Middlesbrough je tako ostao bez šanse da osigura play-off iako je pobijedio Rottherham 2:1 i tako završio natjecanje bod iza Derbyja. Njihov protivnik će u doigravanju biti Leeds, dok će u drugom polufinalu igrati Aston Villa i WBA. Polufinala se igraju na uzvrate, dok će pobjednici tih susreta na Wembleyju odlučiti o trećem članu Premier lige. 

Bielsu naljutio novinar

Posebno će zanimljiv biti susret Derbyja i Leedsa jer je ranije ove sezone Marcelo Bielsa, menadžer Leedsa, slao članove svog stožera da gledaju trening ekipe Francka Lamparda. Zbog toga je Leeds dobio kaznu od 200 tisuća funti zbog tog postupka, a Bielsa je platio kaznu iz svog džepa. Danas nakon što je Leeds izgubio na gostovanju od Ipswicha 3:2, El Loca je jedan novinar upitao hoće li ponovno špijunirati Derby. Bielsi nikako nije sjelo to pitanje.

"Znaš li da je zločin špijunirati? Znaš li to? Kada ignoriraš da je tako nešto zločin i unatoč tome postaviš pitanje, zaslužuješ odgovor bez zaključka. Znaš odgovor i ignoriraš da sam već sankcioniran zbog toga. Je li ovo šala? Ako je, ne razumijem je. Ali ne zato što nemam smisla za humor. Ti nisi smiješan", govorio je ljutiti Bielsa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.