ZANIMLJIVOSTI

Luca Toni: Chiellini je trebao Balotelliju u lice reći što ga ide, tu je pogriješio

Foto: EPA

LUCA TONI odradio je javljanje uživo u kojem je s Christianom Vierijem razgovarao o aktualnostima u talijanskom nogometu, a glavna tema videa bio je sukob na relaciji Chiellini - Melo - Balotelli.

"Dva igrača su me jako razočarala u karijeri, a riječ je o Mariju Balotelliju i Felipeu Melu. Balotelli je negativna osoba koja ne poštuje momčad. Tijekom utakmice s Brazilom na Kupu konfederacija 2013. godine uopće nije sudjelovao u momčadskoj igri, zaslužio je šamarčinu. Ljudi misle da je bio u pet najboljih napadača, ali za mene nije bio ni u 20", napisao je Chiellini u svojoj autobiografiji o Balotelliju, a dotaknuo se i Felipea Mela:

"Ipak, ima netko gori od njega, a to je Felipe Melo. On je gori od najgoreg. S njim je sve uvijek bilo na rubu tučnjave, rekao sam to ljudima u klubu."

Legendarni napadač komentirao je svađu

Ti komentari izazvali su bijes kod dijela publike, ali i kod prozvanih nogometaša koji su se jučer oglasili i prilično žestoko udarili po bivšem suigraču.

"Knjige su neobične, svatko tko ih piše mora u njih dodati neke stvari od kojih se daju izvući naslovi za medije. Mislim da su u pravu svi upleteni u priču, ali nisu se trebali ponašati ovako. Naravno, ako Chiellini to što je napisao nikad nije rekao Balotelliju u lice, onda to nije lijepo. Prema tome kako mu je Mario odgovorio, čini se da mu nikad to nije rekao", istaknuo je Toni pa komentirao Chiellinija:

"Kad sam ja igrao protiv Chiellinija, on je uvijek bio broj jedan na terenu. Čuvao bi me, pratio i faulirao, ali kada bismo zajedno pali na travu, suci bi se složili s njim. Bio je pametniji od mene. Nije lako igrati protiv takvog braniča."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.