Lovren: Sve je otišlo kvragu, ali neću se predati! Stižem u Hrvatsku

Foto: Getty Images / Guliver image

PROVALILI su mu u stan, dva puta, u Zagrebu i Liverpoolu. Za utakmice reprezentacije priprema se po sudovima, navijači mu šalju gnjusne prijetnje i troši bogatstvo da zaustavi lešinarenje tabloida i zaštiti obitelj. Na terenu griješi, muči se s ozljedama. No, Dejan Lovren se ne predaje.

"Borim se da budem normalan nakon svega. Ovo je užasno, moja obitelj najviše pati.
Sve je otišlo kvragu, previše je ovo što se događa. Porazbijali su i prozore na kući dok sam bio na utakmici. Mala mi je u šoku", priča Lovren o šokovima koje proživljava u posljednje vrijeme.

>>> Slaven Bilić poslao moćnu poruku jadnicima koji prijete Lovrenu 

Život mu nalikuje na triler, ali hrvatski reprezentativac poručuje da ga ništa neće slomiti. Dolazi na okupljanje reprezentacije (ponedjeljak) uoči play offa za Svjetsko prvenstvo (četvrtak, Hrvatska - Grčka, Maksimir).

"Kako da budem koncentriran na nogomet? Ali znate što - nitko me neće zaustaviti. Dolazim na okupljanje reprezentacije", poručio je u kratkom razgovoru za SN.

"Izbornik mi je rekao da mogu uzeti slobodne dane, ali ja neću posustati! Nema predaje. To sam kazao i Kloppu. Trener mi je rekao da razumije koliko je teško u ovom momentu razmišljati o nogometu. Odgovorio sam da me ništa ne može zastrašiti", dodao je Lovren. 

Zbog ozljede natkoljeničnog mišića Lovren je u srijedu propustio susret Lige prvaka protiv Maribora, ali vjeruje da će se danas priključiti Liverpoolu na treningu. Dio navijača Redsa, nakon kalvarije koje je proživio, proglasili su Lovrena igračem mjeseca.

"Hvala navijačima, ali ne treba mi sažaljenje. Kada zaslužim nagradu, onda ću je prihvatiti. To je lijepa gesta, ali ne može promijeniti situaciju", smatra Lovren. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.