Liverpool za 70 mil. eura doveo Gvardiolovog suigrača kojeg je izluđivao Modrić

Foto: EPA

DOMINIK SZOBOSZLAI će uskoro postati novi igrač Liverpoola. Ovu vijest objavio je Fabrizio Romano, najpoznatiji stručnjak za transfere na svijetu. Talijanski ekspert za tržište nogometaša tvrdi da će mađarski nogometaš napustiti RB Leipzig za 70 milijuna eura odštete.

Toliko je iznosila odštetna klauzula koju je suigrač Joška Gvardiola imao u svom ugovoru, a Liverpool ju je aktivirao i brzo dogovorio sve uvjete s igračem. Sada je sve spremno za liječničke preglede i potpisivanje ugovora u sljedećih nekoliko dana.

Nije mogao protiv Modrića

Osim što je suigrač s Gvardiolom, Szoboszlai je nedavno postao tema svjetskim medija i zbog svoje izjave o Luki Modriću. Mađarski reprezentativac je odgovarao na pitanja navijača i otkrio da mu je Luka Modrić najteži protivnik s kojim se ikad našao na nogometnom terenu. To se dogodilo dvaput - 2019. kad je Mađarska pobijedila Hrvatsku 2:1 i ove sezone u grupnoj fazi Lige prvaka kad je Real bio bolji od Leipziga 2:0.

"Kad smo igrali protiv Reala, Modrić je posvuda išao za mnom. Ako sam skrenuo ulijevo, bio je tamo. Ako sam skrenuo udesno, bio je tamo. Ako sam krenuo naprijed, bio je dva koraka ispred mene, a ako sam se okrenuo, bio je odmah iza mene", rekao je 22-godišnji Mađar, a prenosi Sportal.hu. Ipak, kao omiljenog igrača istaknuo je Belgijca Kevina De Bruynea iz Manchester Cityja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.