Liverpool jako zagrijan za Pranjića: Benitez ga želi umjesto Riere

ČINI se kako je Liverpool jako zagrijan za Danijela Pranjića, gotovo svaki dan stižu vijesti o interesu Redsa za ponajboljeg igrača Heerenveena.

Ovaj put o Pranjićevom prelasku na Anfield piše nizozemski Omrop Fryslan te navodi kako Englezi pomno prate situaciju s hrvatskim reprezentativcem. Menadžer Liverpoola Rafael Benitez je nezadovoljan svojim lijevim veznjakom Albertom Rierom i u sljedećoj sezoni se želi pojačati na toj poziciji.

Benitez tako kao zamjenu za Španjolca vidi upravo u Pranjiću, a za njega je prema nekim informacijama spreman ponuditi pet milijuna funti. Interes Liverpoola je nedavno potvrdio Soren Lerby, menadžer našeg igrača. Pranjića žele i West Ham i Newcastle.

"Mogu potvrditi da Pranjića traži nekoliko engleskih i španjolskih klubova. Liverpool je već ranije pokazao interes, a nastavljaju ga pratiti Betis i Sevilla", rekao je Lerby i dodao da je Liverpool ipak ispred svih.

Pranjić ove sezone briljira u Heerenveenu. Ove je sezone zabio 16 golova u 29 utakmica koliko je odigrao u nizozemskom prvenstvu, a tome je dodao još pet pogodaka u Kupu Uefa. Definitivno je među najboljim igračima Heerenveena pa nije nerealno da 27-godišnji rođeni Našičanin uskoro obuče dres velikog Liverpoola.

M.Pa.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.